Want your
own Fotopage?








 
nanie's FotoPage
satu gambar seribu kenangan
By: nanie misbah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Nov-2007 14:25 Email | Share | | Bookmark
bila hijau bertukar merah.......

sepi tanpa kehadiran sikecil....
 
 
View all 9 photos...
Bila winter datang lagi semuanya bertukar.Dedaun yang dulunya hijau bertukar warna.Berguguran diatas bumi.Suasana senyap dan sunyi,hanya kedengaran angin bertiup.......




Wednesday, 24-Oct-2007 19:11 Email | Share | | Bookmark
Face painting..................

 
colouring tools...






Tuesday, 16-Oct-2007 22:44 Email | Share | | Bookmark
Satu Hari Di Hari Raya.........

 
 
 
View all 6 photos...
walaupun beraya di perantauan kemeriahan masih dirasai.ketupat rendang n kuah kacang tetap sama dimana jua.ucapan selamat hari raya buat semua rakan fotopages,semoga aidilfitri kali ini lebih bererti buat semua



Thursday, 6-Sep-2007 12:09 Email | Share | | Bookmark
MERDEKA CARNIVAL 2007.......

 
 
 
View all 8 photos...
"Malaysiaku Gemilang" tetap kami raikan,walaupun karnival ini diadakan sehari selepas sambutan Merdeka di Malaysia tapi kemeriahan dan semangat patriotik tetap sama.Kami sama2 menyanyikan lagu kebangsaan dan jalur gemilang,melaungkan 'MERDEKA" dengan semangat sekali.Kami seperti berpijak di bumi tanah tumpah darah "MALAYSIA".Canival ini diadakan di "Tun Abdul Razak Research Centre, Brickendonbury, Hertford,U.K"





Kemeriahan berterusan sepanjang hari, tambah2 lagi bermacam makanan selera Malaysia di jual di gerai2 sekitar kawasan carnival.Rasanya serba-serbi ada.....satay,roti canai,murtabak,cendol......banyak lagilah,pilih saja mana suka.......







Thursday, 30-Aug-2007 12:08 Email | Share | | Bookmark
The best ice cream........

 
 
 
1st time rasa ice cream ni memang macam dah tak nak makan ice cream lain,rasanya dah tentulah sedap,texture nya lembut.masa summer ni jelah dapat menikmati ice cream,tu yang hari2 asyik ice cream je.Bila winter nanti pandang je lah,tak tahan sejuk sangat,ice cream pun rasa cam ice je.
George & Danver ni memang terkenal kat Oxford, voted the best in the u.k






[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net